Tuoretta ajattelua
Uutiset Blogi

3 iOS-sovellusta uuden talosi suunnitteluun

Uusi talo voi olla pelottavaa ja jännittävää samanaikaisesti. Pelottavaa kaiken sen työn vuoksi, joka sinun on tehtävä, ja jännittävää, koska se on uusi alku sinulle. Talon suunnittelu voi tuoda tiettyjä haasteita. Näiden haasteiden voittamiseksi ehdotan, että vietät muutaman yön tyhjässä talossa saadaksesi tunteen siitä. Jos koet tehtävän edelleen haastavana, älä huoli, meillä on jotain, joka auttaa sinua. Tässä on 3 iOS-sovellusta, jotka auttavat sinua suunnittelemaan uutta taloasi:

Houzz

Mikään ei ole parempaa kuin “Houzz” talosi suunnitteluun. Se on paras sovelluskaupan sisustussovellus. Sitä on kutsuttu myös “sisustus- ja ulkosuunnittelun Wikipediaksi”, ja se on esillä arvostetuissa julkaisuissa, kuten CNN. Sovelluksessa on kuvia erilaisista kodin sisustuksista. Voit selata näitä kuvia ja tallentaa haluamasi ideakirjaan. Nämä kuvat saavat luovuutesi virrata, jotta voit keksiä omia ainutlaatuisia ideoitasi. Mikä pahempaa, voit aina varastaa muutaman idean tästä sovelluksesta. Loppujen lopuksi se ei ole huono lähde ideoiden varastamiselle.

Kotimuotoilija

“Homestyler” on loistava sovellus ihmisille, joilla on vaikeuksia sisustuksen suunnittelussa. Tämä sovellus luo huoneestasi 3D-mallin, jotta voit testata ideoitasi virtuaaliympäristössä. Se auttaa sinua päättämään, mihin huonekalusi sijoittaa. Kaikki tässä sovelluksessa näkemäsi tuotteet ovat aitoja, ja voit todennäköisesti ostaa niitä. Kun olet tyytyväinen virtuaalisuunnitteluasi, voit soveltaa samaa asiaa oikeaan taloosi. Sinun ei ainakaan nyt ole vaikea valita, mitkä ikkunaluukut hankit ikkunoihin.

Luotettu ystävä

Kun muutat uuteen kotiin, joudut käsittelemään joitain asioita, kuten vuotavia putkia ja rikkinäisiä valaisimia. Jotkut teistä saattavat selviytyä näistä tilanteista itse, mutta toiset voivat käyttää “Friend Trusted” -sovellusta. Se on yksinkertaista, lataa vain kuva työstä ja saat tarjouksia luotettavilta ammattilaisilta. Näin vältyt sähköasentajan tai putkimiehen etsimiseltä. Voit vain istua kotona ja he ottavat sinuun yhteyttä. Kaikille teille sohvaperunoille ei mielestäni ole mitään tämän mukavampaa.
Uuden kodin suunnittelusta tulee paljon helpompaa, kun sinulla on nämä sovellukset käytettävissäsi. He voivat antaa sinulle oikeanlaista apua oikeanlaisessa tilanteessa. Sinun ei enää tarvitse palkata sisustussuunnittelijaa. Miksi tuhlata omaisuuksia johonkin, jonka voit tehdä itse? Loppujen lopuksi sisustussuunnittelijat veloittavat sinulta kohtuuttoman paljon rahaa siitä, että et tee mitään. Näiden sovellusten avulla voit jopa teeskennellä olevasi sisustussuunnittelija. Se ei itse asiassa ole niin huono idea. Jos olet kyllästynyt työhösi, voit tehdä juuri sen. Tämä voi olla tilaisuutesi uran muutokseen, joten onnea siihen.

Comments are closed.