Tuoretta ajattelua
Uutiset Blogi

4 tapaa pudottaa painoa menettämättä mieltäsi

Painonpudotuksessa ei ole salaisuutta. Käytä vain vähemmän energiaa kuin kulutat ja harjoittele säännöllisesti. Joten miksi et ole ihannepainossasi? Se on miljoonan dollarin kysymys, joka on synnyttänyt monen miljardin dollarin laihdutusteollisuuden. Painonpudotus voi saada sinut tuntemaan itsesi sellaisiksi, jotka menetät mielesi. Tässä on neljä tutkimuksella tuettua tapaa taistella räjähdyksiä vastaan ​​ilman, että tulet hulluksi. Montako olet kokeillut?

1. Syö terveellisempiä herkkuja

Sääntö numero yksi useimmista ruokavalioista on lopettaa useimpien rakastamiesi ruokien syöminen. Se on luultavasti suurin ruokavalion tappaja. Me kaikki rakastamme herkkuja, emmekä realistisesti lopeta niiden syömistä. Tämä on huono uutinen vyötäröllesi. Viimeisin yhdysvaltalainen elokuva, jossa käsitellään haittoja, joita elintarvikkeissa piilevä sokeri voi aiheuttaa terveydelle, on nimeltään “Fed Up”. Elokuvan virallisen verkkosivuston mukaan 80 prosenttia kaikista ruoista Yhdysvalloissa ja Kanadassa sisältää piilosokeria, joten niitä on lähes mahdotonta välttää. Yksi ratkaisu on syödä terveellisempiä herkkuja. Esimerkiksi Grenada Chocolate Company valmistaa 100-prosenttista kaakaosta valmistettua suklaata, joka lupaa olla sokeriton.

2. Syö enemmän proteiinia

Proteiini on elämän rakennuspalikoita ja on välttämätöntä terveydelle. Tilastollisesti ihmiset syövät aivan liian vähän proteiinia. Jos luulit, että ainoa tapa lisätä proteiinin saantiasi oli juoda ylellisiä proteiinipirtelöitä tai munanvalkuaissmoothieja, mieti uudelleen. Voit jo ostaa tavallisia runsaasti proteiinia sisältäviä ruokia, kuten Dr Zak’s High-Protein Bread, joka on valmistettu sekoittamalla vehnä- ja herneproteiinia täysjyväjauhoon, ja Powerful jogurtti, joka on korkea proteiinipitoinen jogurttityyppi. Nämä ruoat auttavat sinua tuntemaan kylläisyyttä pidempään, mikä varmistaa, että vältyt välipalalta ja vähennät kalorien saantiasi.

3. Juo enemmän vettä

Virginia Techin tutkijat suorittivat äskettäin tieteellisen satunnaistetun kontrolloidun tutkimuksen osoittaakseen, että veden juominen ennen ateriaa auttaa painonpudotuksessa. Jos olet kyllästynyt oudoihin dieettiruokiin ja liikuntaohjelmiin, jotka saavat sinut tuntemaan stressiä, veden juominen voi olla ratkaisu. Ilmeisesti syöt jopa 90 kaloria vähemmän ateriaa kohti, jos juot kaksi lasillista vettä ennen syömisen aloittamista. Se on ilmainen ja tieteellisesti todistettu – mitä muuta voit pyytää?

4. Voita kipua akupunktiolla

Jos olet nähnyt Torontossa useiden painopisteiden tarjoavan akupunktion painonpudotukseen, saat anteeksi, jos luulet niiden olevan huijauksia. Ei todellakaan ole tieteellistä näyttöä siitä, että akupunktio edistäisi rasvan menetystä, joten mitä tapahtuu? Itse asiassa satunnaistetut kliiniset tutkimukset ovat tehneet järkyttävän löydön akupunktion vaikutuksista, jotka auttavat ihmisiä laihduttamaan. Vitaly Napadow, radiologian professori Harvard Medical Schoolista, käytti MRI-skannereita mittaamaan ihmisten aivotoimintaa, joilla oli sekä todellinen että väärennetty akupunktio. Tutkijat havaitsivat, että kipua käsitteleviä aivojen alueita stimuloi vain aito akupunktio. Tämä voi auttaa ihmisiä, joilla on sairauksia, kuten alaselän kipua, aktivoitumaan. Tämä lisääntynyt liikkuvuus edistää rasvan menetystä.

Johtopäätös

Näiden neljän vinkin pitäisi auttaa ketään sulattamaan rasvaa menettämättä mieltään. Mitä mieltä olet näistä ideoista? Kerro meille parhaat vinkkisi alla olevassa kommenttiosassa!

Comments are closed.