Tuoretta ajattelua
Uutiset Blogi

5 parasta luovaa tapaa sanoa “rakastan sinua” vuonna 2014

Hienoa, kun kerrot jollekulle rakastavasi häntä, on nähdä hänen reaktionsa ja kuulla heidän vastauksensa. Vuonna 2014 on monia luovia tapoja sanoa “rakastan sinua” henkilökohtaisesti ja monia teknisiä tapoja kertoa jollekulle, että rakastat häntä kaukaa. Tässä on viisi parasta luovaa tapaa sanoa taikasanat tänä vuonna.

1. Luo aikajana

Aikajanat ovat sarja kuvia, jotka näyttävät ajan tapaamisestasi tähän päivään. Voit ladata kuvia digitaaliseen kuvakehykseen tai luoda aikajanan diaesityksen musiikilla ja valokuvilla Facebookissa tai Instagramissa. Tämä on loistava tapa näyttää jollekin, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti tehdä erityisen kansikuvan Facebook-aikajanallesi.

2. Tee kortti

Olemme niin tottuneet lähettämään sähköposteja ja viestejä tai ostamaan kaupasta ostettuja kortteja, että käsintehty kortti on erittäin luova. Kortin tekemiseen käytetty aika osoittaa, että sijoitit arvokkaimman hyödykkeesi: ajan. Käsintehdyn kortin vastaanottaminen tarkoittaa paljon enemmän kuin kaupasta ostetun kortin vastaanottaminen.

3. Tee kukkaesitys

Kaikki kukkakaupat muodostavat esittelyn, mutta ne voivat näyttää liian kaupallisilta ja keinotekoisilta. Kukkanäyttelyn tekeminen on helppoa valitsemalla väriteema ja ostamalla pohjaksi edullinen kannu tai pieni ruukku. Rakenna asetelmasi kerroksittain aloittaen ensin lehtikasveista, jotta kukat todella pysyvät siellä, missä haluat. Leikkaa kukkavarret pitkiksi niin, että kukat alkavat aivan kannun yläosasta etkä näe varsia.

4. Valmista ateria

Pikaruokien ja takeawayn aikakaudella ruoanlaitto on edelleen yksi luovimmista ja romanttisimmista eleistä. Aterian valmistaminen on täydellinen tapa sanoa “rakastan sinua”. Voit halutessasi mennä halvalla ja juustolla ja kirjoittaa viestiä kastikkeella tai kastikkeella, mutta kauniisti kypsennetty ateria sellaisenaan välittää viestin erinomaisesti.

5. Tee este

On helppo ostaa oma kori, paperia, rusetti ja nauhoja luodaksesi mukautetun esteen. Voit valita sisällön itse ja varmistaa, että este onnistuu. Aloita ajattelemalla teemaa ja valitse useita kohteita kyseisen teeman ympäriltä. Vuoraa kori kalliilla lahjapaperilla ja aseta suurimmat, painavimmat esineet alareunaan keskelle. Aseta pienemmät esineet päälle, jotta ne näkyvät paremmin. Ammattimaisen ilmeen lisäämiseksi voit jopa kääriä lahjakorin kelmulla, jotta kaikki pysyy paikoillaan.

Johtopäätös

Nämä viisi tapaa sanoa “rakastan sinua” antavat taatusti myönteisiä vastauksia. Nämä ideat ovat luovimpia tapoja osoittaa rakkautesi jotakuta toista kohtaan. Mitä mieltä olet listastamme? Oletko viime aikoina kertonut jollekulle rakastavasi häntä? Kerro meille lähestymistapasi ja jätä meille kommentti alle!

Comments are closed.