Tuoretta ajattelua
Uutiset Blogi

Flabista upeaan: 4 epätavallista tapaa leikata tänä kesänä

Kun kesä on aivan nurkan takana, monilla meistä ei ole vieläkään haluamiaan pesulaudan vatsalihaksia tai bikinivartaloa. Kehomme ei ehkä ole valmis uimapuvuihimme, mutta onneksi on vielä tapoja leikata ja parantaa ulkonäköä muutamassa viikossa. Jos etsit tapoja poistaa kehon rasvaa, tässä on neljä epätavallista tapaa, jotka voivat saada sinut rantavalmiiksi kesään mennessä.

1. Juo itsesi laihaksi

Mitä tulee epätavallisiin tapoihin vähentää kehon rasvaa, ne eivät muutu paljon kummallisemmaksi kuin tämä. Veden juomisen on itse asiassa todistettu auttavan ihmisiä laihduttamaan. The Economist -lehden mukaan Virginia Techin tutkijat suorittivat tieteellisen satunnaistetun kontrolloidun tutkimuksen siitä, johtaiko veden juominen ennen ateriaa painonpudotukseen. He havaitsivat, että vapaaehtoiset, jotka joivat kaksi lasillista vettä ennen jokaista ateriaa, kuluttivat jopa 90 vähemmän kaloria ja laihtuivat enemmän kuin muut vapaaehtoiset, jotka eivät juoneet vettä.

2. Hiero rasva pois

Kun useimmat ihmiset ajattelevat rasvanpoistoa, hieronta ei edes tule heidän tutkalleen. Se on sääli, koska National Center for Biotechnology Information (NCBI) julkaisema tutkimus osoittaa, että hieronta voi parantaa verenkiertoa ja edistää painonpudotusta. Tutkijaryhmä tutki hieronnan vaikutuksia selluliittista kärsivien naisten rasvamassaan ja havaitsi, että kaikki hierontatekniikat ovat “tehokkaita alentamaan selluliittipotilaiden alueellisia rasva-arvoja”.

3. Jäädytä rasva pois

CoolSculpting™ on tuotemerkki rasvanpoistoprosessille, jota kutsutaan kryolyysiksi. Tätä kauneuskirurgiaa tarjoavien lääkäreiden mukaan CoolSculpting on FDA:n hyväksymä tapa jäädyttää rasvasolut kuoliaaksi ilman skalpelleja, arpia tai leikkausta. Potilaat vain istuvat hereillä lääkärin vastaanotolla 60 minuuttia, kun CoolSculpting-koneeseen kiinnitetty applikaattori imee hellävaraisesti sisään ja jäähdyttää pienen alueen rasvaa. Ongelmana on, että yksi hoito käsittelee vain yhtä hyvin pientä aluetta, kuten vatsaa tai käsivarsien alla, ja se tappaa vain 20 prosenttia tämän alueen rasvasta. Jos et ole yli 20 kiloa yli ihannepainosi, kryolyysi on uusi tapa pudottaa muutama kilo. Tulokset näkyvät noin kahdeksassa viikossa. Tämä voi lisätä itseluottamustasi, kun suuntaat rannalle.

4. Aktivoi akupunktion avulla

Ainoa luotettava tapa siirtää ylimääräistä rasvaa on liikkua enemmän, mutta monilla meistä on fyysisiä vaivoja, jotka estävät meitä olemasta niin aktiivisia kuin haluaisimme. National Center for Complimentary and Alternative Medicine (NCCAM) mukaan vaikka akupunktion ei ole tieteellisesti todistettu toimivan, tutkijat ovat käyttäneet MRI-skannereita mitatakseen, että aidolla akupunktiolla on suurempi vaikutus ihmisten kivun havaitsemiseen kuin valeakupunktiolla. Jos sinulla on alaselkäkipua tai jokin muu kivun muoto, joka estää sinua harjoittelemasta, painonpudotusakupunktio Torontossa voi auttaa sinua tulemaan aktiivisemmaksi.

Johtopäätös

Rasvan pudottaminen ajoissa kesäksi on taatusti haaste. Mitä näistä ideoista aiot kokeilla? Oletko jo kokeillut jotain näistä ideoista? Jos näin on, jätä meille kommentti ja kerro meille, mikä toimi sinulle!

Comments are closed.