Tuoretta ajattelua
Uutiset Blogi

Kuinka teknologia luo miljoonia lisää yrittäjiä

“Digitaalinen nomadi”, “lifestyle design”, “new rich”… nämä ovat kaikki termejä, jotka kuvaavat henkilöitä, jotka käyttävät erilaisia ​​korkean teknologian työkaluja työskennelläkseen etänä, jotta he voivat määrittää oman työaikansa, maapallon ja jopa automatisoida. liiketoimintamallinsa, jotta he voivat ansaita täysin passiivisia tuloja nukkuessaan.
Nämä ovat myös suhteellisen uusia termejä, joita ei yksinkertaisesti ollut olemassa vuosikymmen sitten. Miksi? Koska meillä ei ollut tarvittavia työkaluja. Samaan aikaan internetin, kannettavien tietokoneiden ja uusien ohjelmistojen ansiosta näemme myös enemmän yrittäjiä ja uusia yrityksiä.
Verkon ansiosta kaikki yrityksen perustamiseen tarvitsemasi tiedot ovat sormenpäissäsi. Sinulla on myös pääsy uskomattoman tehokkaisiin työkaluihin, valtavaan yleisöön ja jopa joihinkin täysin uusiin toimialoihin. “Digitaaliset tavarat” eivät vaadi investointeja, ei varastoa eikä riskejä… Ei siis todellakaan ole mitään syytä, miksi kukaan ei voisi perustaa omaa yritystä tai vaihtoehtoisesti päättää ryhtyä yksin.
Ja tulevaisuudessa tämä vain jatkuu… näin teknologia jatkaa liiketoiminnan “vapauttamista”.
3D-tulostus
Jos päätät myydä e-kirjan tai tytäryhtiötuotteen, hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse investoida mihinkään, varastoida mitään tai riskiä epäonnistumisesta. Samaa ei voi niin helposti sanoa oman fyysisen tuotteen luomisesta, mutta se näyttää muuttuvan lähitulevaisuudessa.
Halutessasi voit jo myydä fyysisen kirjan ilman etukäteissijoituksia “print on demand” -prosessin ansiosta. Nyt voit kuitenkin myös myydä joitain fyysisiä perustuotteita, kunhan ne on valmistettu yhdestä osasta ja ovat melko pieniä. Haluatko myydä puhelinkuoren? Helppo. Koriste? Yksinkertainen. Ja taaskaan 3D-tulostuksen ansiosta ei vaadita etukäteissijoituksia.
Tulevaisuudessa tämä kuitenkin elää omaa elämäänsä. Et voi enää vain 3D-tulostaa pieniä koristeita, vaan nyt voit tulostaa kokonaisia ​​tietokoneita tai kansituoleja. Tulevat 3D-tulostimet ovat halvempia, helpompia ja pystyvät tulostamaan paljon monimutkaisempia ja hämmästyttävämpiä tuotteita. Oletko koskaan kuvitellut, että tulostimilla olisi niin suuri rooli tulevaisuudessa? Ei vetoa!
Toimitus
Suurimmaksi osaksi sinun ei myöskään tarvitse huolehtia näiden fyysisten tuotteiden toimituksesta – jos käytät 3D-tulostuspalvelua, ne normaalisti lähettävät ne suoraan ostajalle puolestasi. Jos kuitenkin haluat tulostaa omat tavarasi, sinun on silti mentävä postiin…
Ellei päätä käyttää droneja. Aivan oikein – Amazonin kaltaiset yritykset tutkivat aidosti droonien käyttöä pakettien toimittamiseen, ja vaikka kestää kauan ennen kuin tällainen tekniikka on käyttökelpoinen tiesoturille, tulee todennäköisesti aika, jolloin voit lähettää tai lähettää. vastaanottaa paketin ilman fyysistä osoitetta.
Laitteisto ja infrastruktuuri
Samaan aikaan laitteet, joilla työskentelemme, ja yhteydet, joihin… yhdistämme…, paranevat jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä laitteella, joka latautuu esimerkiksi langattomasti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään tai jonka akku kestää päiviä. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia laitteesi lataamisesta. Samoin meillä on pääsy Internetiin kaikkialla.
Ja koko ajan laitteemme myös pienentyvät ja tehostuvat. Keskiverto Joe saa pian pääsyn sellaiseen tehoon, jonka me tällä hetkellä yhdistäisimme “supertietokoneeseen”, ja sillä on intuitiivinen käyttöliittymä – mahdollisesti jopa virtuaalitodellisuuskäyttöinen – joka tekee siitä helppokäyttöisen.
Ja kuten Raspberry Pi on osoittanut, tämän tekniikan mahdollisuus olla erittäin edullinen on myös erittäin todellinen ja vaikuttava.
Lyhyesti sanottuna meillä on pian pääsy parempiin yhteyksiin ympäri maailmaa, enemmän tehoa, robottitoimittajia ja parempia ohjelmistoja. Niin kauan kuin koulutus jatkuu, argumentti itsenäisen ammatinharjoittamisen puolesta vain vahvistuu. Katso tätä tilaa – on täysin mahdollista, että työskentelet Bahamalta myös seuraavan vuosikymmenen aikana…

Comments are closed.