Tuoretta ajattelua
Uutiset Blogi

Monitoimitulostimet tuovat mukanaan hyvät ja huonot puolet!

Teknologian kehityksen myötä vempaimia, joita ihmiset väittivät pelastajiksi muutama vuosi sitten, saatetaan pitää hyödyttöminä ja vanhanaikaisina nykyään. Tämä saa sinut miettimään, kuinka elämän ja teknologian laitteet ovat 10 tai 100 vuoden kuluttua. Yksi asia, joka on tuonut muutamia muutoksia toimistoon, on monitoimitulostin (MFP), ja joillakin tulostimen, skannerin, kopiokoneen ja faksilaitteen käytön oppineilla saattaa olla joitain asioita tätä uutta vastaan. keksintö. Tässä heidän tapauksensa:

1. Ostokustannukset

Tämä on totta, monitoimilaite on melko kallis, varsinkin jos vertaat sitä mihin tahansa sen korvaamaan vempaimeen. Tämä tarkoittaa, että yritykset, joilla oli jo muut laitteet, joutuvat käyttämään enemmän rahaa hankkiakseen uusia laitteita, joilla ei ole ainutlaatuista tehtävää. Ainoa korkea hinta on kuitenkin monitoimilaitteen ostokustannukset, koska sen käyttökustannukset eivät ole yhtä kalliita kuin sen korvaavien neljän gadgetin käyttökustannukset, ja jos lasket yhteen kaikkien niiden kustannukset, saatat säästää muutaman. dollaria.

2. Ylläpitokustannukset

Jälleen kerran, yllä oleva on totta. Teknikon hankkiminen pitämään MFP-laitteen toiminnassa ilman häiriötä maksaa sinulle hyvän summan. Tämä johtuu siitä, että laite on melko monimutkainen, kun sitä vertaa itsenäiseen tulostimeen tai skanneriin, ja joudut maksamaan siitä ylimääräistä.
Kuitenkin summa, josta eroat aina kun teknikko tulee, on summa, joka kattaa neljän laitteen korjauksen ja huollon. Teknikon on varmistettava, että MFP toimii oikein, ja tämä huolto varmistaa, että kaikki neljä toimintoa ovat kunnossa.

3. Monitoimitulostimen koko

Useimmat käyttäjät väittävät, että suuret MFP-laitteet tarjoavat heille parasta palvelua, mutta niiden koko on paljon suurempi verrattuna neljään laitteeseen, jotka ne on tullut korvaamaan. Ihmisillä oli ennen tulostimet ja skannerit pöydällä, mutta nyt tilanne on muuttumassa.
Suuri monitoimilaite on itse asiassa loistava toimistotilojen ja -laitteiden hallinnassa. Toisin kuin jokaisella pöydällä on useita laitteita ja kaikkialla kulkevia kaapeleita, MFP korvaa kaikki nämä koneet ja palvelee kätevästi koko toimistoa. Kerrankin työpöytäsi on siisti ja siisti.

4. Tulostintoiminnot

Kun lähetät asiakirjan MFP-laitteeseen tulostettaviksi, se joutuu jonoon, eli jos muita ihmisiä tulostaa samanaikaisesti. Joskus joudut odottamaan muutaman minuutin, ja jos edellä oleva henkilö tulostaa monia asiakirjoja, sinun on odotettava jonkin aikaa. Tämän resurssin jakaminen voi hukata paljon aikaa, varsinkin jos olet määräajassa. MFP on kuitenkin keskimäärin nopeampi kuin muut pöytätulostimet, ja kun se alkaa palvella sinua, se tekee sen ennätysajassa, varsinkin jos huoltat sitä kunnolla ja säännöllisesti.
Kuten useimmat asiat elämässä, monitoimitulostimet eivät ole täydellisiä, joten niillä on kolikon molemmat puolet hyvässä ja pahassa. Mieti tarpeitasi ja päätä, sopivatko monitoimitulostimet sinulle. Kuten he sanovat, yhden miehen liha on toisen myrkkyä, joten vaikka se ei ehkä sovi Setä Samille, se saattaa sopia sinulle!

Comments are closed.